NYHED: GIV DINE ØJNE ET BOOST MED C-VITAMIN

Huden omkring øjnene er et studie i ekstremer. Den udsættes for konstant belastning fra og hyppigst brugte muskler. Vores øjne bevæger sig over 100.000 gange om dagen, mange af bevægelserne foregår på mindre end 1/100 sekund – helt bogstaveligt hurtigere end du kan nå at blinke! Huden rundt om øjnene er også den mest sarte på kroppen. Med kun en lille mængde elastin og underhudsfedt til at modvirke den visuelle virkning af ældning af huden er øjenomgivelserne det første sted, hvor tidlige tegn på ældning af huden viser sig.

Hvad er problemet?
I dagens tempofyldte verden arbejder vores øjne mere end nogensinde før. De timer, hvor vi kniber øjnene sammen foran vores computer-og smartphone-skærme hver dag, er en stadig større belastning for den sarte hud omkring øjnene. Iht. centre for sygdomsbekæmpelse får 1 ud af 3 voksne desuden ikke nok søvn, hvilket kan bidrage til øjentræthed og mørke rande under øjnene. Kort sagt: Vores øjne har brug for et boost.

C-vitamin er en af de mest virkningsfulde antioxidanter.
Den NYE BioLumin-C Eye Serum bruger Dermalogicas ultra-stabile, yderst biotilgængelige C-vitamin-kompleks til at lysne, opstramme og fugte – og til at overvinde synlig tidlig ældning af huden på grund af daglige øjenbevægelser og miljøforårsaget stress. Det er også blidt nok til de sarte øjenomgivelser. Det giver vores øjne det, de har brug for til at forsætte, for de holder aldrig op med at bevæge sig – selvom vi gør.

Hvad er det?
En enestående øjenserum med C-vitamin, der overvinder synlig tidlig ældning af huden på grund af daglige øjenbevægelser og miljøforårsaget stress og giver en tydeligt lysere og fastere hud.

Hvilken hudtype kan den anvendes på?
Normal til moden eller for tidligt ældet hud.

Vigtige fordele:
BioLumin-C Eye Serum revitaliserer huden omkring øjnene med C-vitamin og:

Lysner øjenomgivelserne med et boost af C-vitamin

Opstrammer og reducerer fine linjer og rynker

Fugter, eksfolierer og giver en blød, sundt udseende hud

Vigtige ingredienser:

C-vitamin-kompleks
Denne unikke synergi mellem de to C-vitamin-molekyler giver øget funktionalitet ved bekæmpelsen af oxidativ stress. Den første sørger for fordelene ved askorbinsyre – sammen med silicium, en naturlig komponent i huden, der spiller en vigtig
rolle for hudens forsvar. Vi har også tilsat en anden form for yderst anerkendt C-vitamin , der er kendt for sin enestående stabilitet og effekt. Denne C-vitamin-teknologi kombineres med en effektiv form for palmitoyl tripeptid-5, der er særligt tilpasset til øjenomgivelserne med bioaktive stoffer, der lyser, opstrammer og fugter den sarte hud omkring øjnene.

Ekstrakt fra arjuna
Denne ekstrakt, der har et højt indhold af hudforyngende polyfenoler – udvundet fra det indiske træ Terminalia Arjuna – betragtes som hellig inden for ayurvedisk medicin. Den booster hudens modstandsdygtighed og hjælper til at beskytte huden mod skader fra frie radikaler.

Olie fra Salvia Hispanica (chiafrø)
Chiafrø var en vigtig fødevare for de gamle mayaere og aztekere. I dag er det en vigtig ingrediens inden for hudpleje takket
være deres enestående antioxidant og fugtende egenskaber. Chiafrøolie indeholder en stor mængde antioxidanter, der hjælper til at bekæmpe frie radikaler, og indeholder mere end 60 % omega-3 fedtsyre – en af de højeste koncentrationer i planteriget.

Snebævresvamp
Denne næringsrige svamp, der er fyldt med fytosteroler og D-vitamin, holder fugten inde og forbedrer hudens modstandsdygtighed. Den består også af ca. 70 % ß-glukan – en ekstremt fugtende polysakkarid, der er kendt for sin evne til at reducere fine linjer.

Ekstrakt fra Dunaliella Salina (mikroalge)
Denne mikroalge, der indeholder en vitaliserende kombination af antioxidanter til huden, betacaroten og B12-vitamin, fremmer cellefornyelsen, giver en blødere hud og hjælper til at reducere fine linjer og rynker. Den har også vist sig at kunne hjælpe til at kontrollere skader fra frie radikaler og hyperpigmentering.

Poria-svamp
Hudens naturlige produktion af hyaluronsyre reduceres med alderen. Denne unikke svamp hjælper til at bevare indholdet af hyaluronsyre i huden, booster hudens densitet med en nærende kombination af polysakkarider og triterpen-derivater – sørger for en strålende glød og reducerer fine linjer og rynker.

Papain-enzym (fra papaya)
Denne yderst stabile form for papain, der er krydsbundet og dermed giver 5x større effektivitet end de ikke-krydsbundne former, eksfolierer blidt og giver en klarere, synligt blød hud.