Historien bag:

Christopher, indehaver af by Krogh, har længe gået med en drøm om at hjælpe andre til at få en sundere og bedre hud. Drømmen er nu langt om længe blevet til virkelighed. Februar 2019 slog han dørene op for sin klinik i hjertet af Aarhus.

Vejen hertil har ligget i kortene i mange år. Christopher har nemlig altid haft en interesse for hud og hudplejeprodukter. Der sker nemlig oftest noget helt specielt, når folk begynder at få den hud, de har ønsket hos en kosmetolog. Det giver et ekstra selvtillidsboost.

Inden Christophers kosmetolog uddannelse arbejdede han i 10 år som kabinechef hos forskellige luftfartsselskaber. Det har altså altid været naturligt for ham at give folk en god oplevelse. Når man i dag sætter foden indenfor i klinikken, mærker man med det samme en smittende energi og en sprudlende personlighed. I alt hvad Christopher gør, oser det ud af ham, at hudpleje og den bedste service er hans store passion.

I januar 2019, blev Christopher certificeret dermalogica kosmetolog og forhandler.

Bestil tid her

Missionen for by Krogh:

Christopher BRÆNDER for at skabe smukke resultater gennem professionel hudpleje. Han ønsker at skabe et frirum, hvor der er plads til selvforkælelse, og hvor hans håndværk taler for sig selv – han har nemlig mestret og forstået kunsten i professionel hudpleje.

Hvad end du kommer i klinikken for at opnå bedringer med din hud, eller hvis det er for ren selvforkælelse, så står Christopher altid klar til at hjælpe dig. At skabe de resultater som kunderne efterspørger, er ultimativt dét, som driver hele værket.

Af samme grund er kun de bedste hudplejeprodukter gode nok for vores kunder. Alle vores Dermalogica produkter er sunde for huden, de gør din hudpleje mere effektiv, og de efterlader dig med et lækkert resultat.

Hos by Krogh kommer du altså ind i en oase, hvor du med garanti føler dig i trygge og professionelle hænder.

Bestil tid her