Hjertelig velkommen

Hele mit liv har jeg været udfordret ifht. min hud, og ikke mindst de følgevirkninger der kommer med hudproblemer – jeg ved hvordan det føles, når huden slår ud og urenhederne blusser op.

Derfor er det helt fantastisk, for mig, at jeg nu hjælper andre til en sundere og smukkere hud, og dermed også et fantastisk selvværd.

Her i onlineuniverset kan du læse mere om hvad jeg tilbyder – du kan også bestille tid, ved at klikke på online booking i menuen ovenfor.

I klinikken tilbyder jeg følgende behandlinger:

  • Ansigtsbehandling
  • Hårfjerning
  • Bryn & Vipper
  • Ansigts- og håndmassage

Ønsker du hjælp til en sundere og smukkere hud, eller vil du blot forkæles? – Så bestil tid med det samme.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Kærligst,

Christopher Simon Søby Krogh

Klinikindehaver, lægeeksamineret kosmetolog &
Certificeret Dermalogica Specialist.
Medlem af Dansk Kosmetolog Forening.

BESTIL TID NU

En god førstegangsoplevelse

Før jeg havde min første behandling hos by Krogh Skincare, havde jeg aldrig været til kosmetolog før. Jeg vidste derfor ikke helt, hvad det indebar, eller hvad jeg gik ind til.

Men det var en helt igennem fantastisk oplevelse at få en ansigtsbehandling hos Christopher! Lige fra man træder ind ad døren, føler man sig velkommen og i trygge hænder. Undervejs fortalte Christopher løbende om, hvad han gjorde og hvorfor.

Undervejs anbefalede han produkter tilpasset min hudtype – han er fyldt med viden og ekspertise.

Jeg kan helt klart anbefale en behandling hos by Krogh Skincare. Det er velvære fra den øverste hylde!

Anna L.

Missionen for by Krogh

Christopher BRÆNDER for at skabe smukke resultater gennem professionel hudpleje. Han ønsker at skabe et frirum, hvor der er plads til selvforkælelse, og hvor hans håndværk taler for sig selv – han har nemlig mestret og forstået kunsten i professionel hudpleje.

Hvad end du kommer i klinikken for at opnå bedringer med din hud, eller hvis det er for ren selvforkælelse, så står Christopher altid klar til at hjælpe dig. At skabe de resultater som kunderne efterspørger, er ultimativt dét, som driver hele værket.

Af samme grund er kun de bedste hudplejeprodukter gode nok for vores kunder. Alle vores Dermalogica produkter er sunde for huden, de gør din hudpleje mere effektiv, og de efterlader dig med et lækkert resultat.

Hos by Krogh kommer du altså ind i en oase, hvor du med garanti føler dig i trygge og professionelle hænder.

Historien bag:

Christopher, indehaver af by Krogh, har længe gået med en drøm om at hjælpe andre til at få en sundere og bedre hud. Drømmen er nu langt om længe blevet til virkelighed. Februar 2019 slog han dørene op for sin klinik i hjertet af Aarhus.

Vejen hertil har ligget i kortene i mange år. Christopher har nemlig altid haft en interesse for hud og hudplejeprodukter. Der sker nemlig oftest noget helt specielt, når folk begynder at få den hud, de har ønsket hos en kosmetolog. Det giver et ekstra selvtillidsboost.

Inden Christophers kosmetolog uddannelse arbejdede han i 10 år som kabinechef hos forskellige luftfartsselskaber. Det har altså altid været naturligt for ham at give folk en god oplevelse. Når man i dag sætter foden indenfor i klinikken, mærker man med det samme en smittende energi og en sprudlende personlighed.

I januar 2019, blev Christopher certificeret dermalogica kosmetolog og forhandler.

Siden januar 2019, har Christopher fulgt dermalogicas efteruddannelsesprogram. I februar 2020 opnåede Christopher status som Dermalogica Specialist.

BESTIL TID NU

Jeg er tryg ved dig

Fantastisk atmosfære i hele salonen og man føler sig straks tryg i Christophers hænder.

Christopher fortalte løbende hvad han gjorde og om produkterne han brugte.

Meget dygtig og kompetent behandler.

Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer ved By Krogh | Skincare. Jeg kan varmt anbefale et besøg.

Henriette J.