FYSISK SOLFILER TIL ALLE

INVISIBLE PHYSICAL DEFENCE SPF30

SIG FARVEL TIL DEN TYKKE, HVIDE FILM, SOM FYSISKE SOLCREMER EFTERLADER
Vi introducerer Invisible Physical Defense SPF 30, en letvægts 100% fysisk solcreme. 

Når det drejer sig om vores eksposom (livsstil og omgivelser), er det først og fremmest UV-eksponering, der fører til ældning af huden. Hvert eneste øjeblik , hvor vi udsættes for dagslys, bidrager til ældning. Og det kan have alvorlige konsekvenser. Ubeskyttet hud kan medføre tidlig ældning, rynker, hyperpigmentering og hudkræft. Det bedste forsvar er at begrænse eksponeringen over for dagslys og beskytte huden med bredspektret SPF samt at tage andre beskyttende foranstaltninger som skygge, påklædning og sund fornuft. 

Dermalogica tilbyder en lang række enestående fugtcremer med SPF og solfiltre, der passer til forskellige hudtilstande, præferencer og livsstile. Men vi har aldrig tilbudt et produkt som den NYE Invisible Physical Defense SPF 30. Dette lindrende fysiske solfilter er det første af sin art og egner sig til alle hudtyper. 

Slut med et tykt, hvidt lag film Siden de første fysiske solfiltre blev introduceret på markedet, har brugerne skullet gå med et tykt, hvidt lag af filtrenes mineralbaserede ingredienser, zinkoxid og titaniumdioxid. Dette har længe givet den opfattelse, at fysiske solfiltre er synlige, svære at fordele og bruge, og at de kun egner sig til småbørn, udendørs atleter og personer med sart hud. 

Men tiderne har ændret sig. Invisible Physical Defense SPF 30 er let at fordele på alle hudtoner, beskytter mod UVA/ UVB og blåt lys og beroliger alle hudtyper – også sart hud. Den vægtløse følelse på huden gør produktet til et ideelt valg for kunder med sart eller sensibel hud efter behandling med frugtsyre og for kunder, der foretrækker et fysisk solfilter. 

VIGTIGE FORDELE

• Matcher alle hudtoner

• Beskytter mod UVA/UVB/blåt lys

• Beroliger alle hudtyper

UNIKKE INGREDIENSER 

Ultralet zinkoxid – giver bredspektret beskyttelse (inklusiv for blåt lys) 

Et bioaktivt svampe kompleks der beroliger huden og mindsker rødme og tørhed grundet UV-stråler 

Antioxidant grøn te bekæmper skader i huden fra frie radikaler 

Ingen kemisk solfilter, kunstige farve- og duftstoffer 

Certificeret ikke testet på dyr, glutenfri og vegansk

ENDELIG KAN FOLK MED ALLE HUDTONER OG HUDTYPER ELSKE EN FYSISK SOLCREME – OG BÆRE DEN HVER DAG

LANCERES I DANMARK 
DEN 5. MARTS 2020

Invisible physical defence indeholder 50 ml.

Pris kr. 425,-