Face Mapping ©

Hudanalyse

Mange vælger at gå efter en dejlig duft, lækker emballage eller anbefalinger fra veninder, når de skal vælge renseprodukt eller fugtcreme – men hvad med at vælge dine hudplejeprodukter ud fra konkrete fakta om din egen hudtilstand?

Face Mapping® er Dermalogicas unikke hudanalyse, som er tilgængelig hos. Med Face Mapping® får du en indsigt i din hud samt vejledning i, hvordan dit hjemmeplejesystem bør se ud for at sikre dig sund hud.

Sådan laver vi en Face Mapping
Behandlinger tager 30 minutter. De første 15 minutter består af en samtale mellem dig og kosmetologen, og herefter følger selve undersøgelsen af din hud, som tager ca. 10 minutter. Til sidst giver vi dig en gennemgang af resultatet og anbefalinger til, hvordan du via din hjemmepleje kan opnå de resultater, du ønsker. Du får dermed det rette grundlag at vælge dine hudplejeprodukter ud fra.

Hvad får du ud af en Face Mapping®?
Frem for blot at lave en overordnet hudanalyse af din hud, bruger vi Face Mapping® til at inddele dit ansigt i zoner.

Hver zone bliver grundigt undersøgt ved hjælp af tre forskellige teknikker:

  • Visuel undersøgelse af huden ved hjælp af luplampe
  • Undersøgelse foretaget ved hjælp af berøring af huden
  • Aflæsning af huden som indikator for de indre organers sundhed

Vi noterer alt, hvad vi registrerer om din hud på et detaljeret kort over dit ansigt – et Face Map – der visuelt viser, hvor din hud viser tegn på ophobning, urenheder, dehydrering og/eller hyperpigmentering. Dit personlige Face Map giver dig et godt billede af de forbedringer, der sker ved hjælp af dine Dermalogica produkter – og samtidig er det også din kvittering for, at det går fremad med din hud, og at du opnår de resultater, som din kosmetolog har stillet dig i udsigt.

BESTIL TID NU

Behandlinger

Face Mapping (30 min.) kr. 295,-

Ved køb af Dermalogica produkter for 500,- eller mere er Face Mapping® gratis.

Face Mapping® hudanalyse, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Vi inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det vi observerer kortlægges din hudtype og hudtilstand. Herefter kan I i fællesskab skræddersy din Skin Fitness Plan med de hudplejeprodukter kosmetologen anbefaler til din hud.

Vi kan også anbefale dig, hvilken professionel ansigtsbehandling, der passer til din huds aktuelle behov, så du opnår de resultater, du ønsker.

Vi tilbyder og anbefaler, at du efter 3-4 uger kommer ind på klinikken til et GRATIS produkttjek, som opfølgning på din FaceMapping®

BESTIL TID NU