Pro Skin

Ansigtsbehandling

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – og løser dine hudproblemer.

Pro Skin er revolutionerede, da den sammensættes af kosmetologen på alle trin på baggrund dit konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

LÆS MERE

bt-titan MN

Medicinsk microneedling

Her er vores mest effektive behandling – med microneedling arbejder vi på at modvirke ar og rynker forårsaget af påvirkning fra bl.a. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil.

Det er en utrolig effektiv behandling, hvor vi anvender hudens naturlige evne til at hele efter skader. Ved hjælp af et apparat med 12, eller 36 nåle, laver vi mange mikroskopiske skader på huden.

LÆS MERE

Pro Skin Diamond

Kosmetiske diamantslibning

Få hurtige resultater med vores unikke kosmetiske diamantslibning. Behandlingen giver huden øjeblikkelig glød, opstrammer rynker, renser uren hud, mindsker hyperpigmentering, hjælper på solskadet hud, aktiverer blodomløbet og mindsker strækmærker.

Kosmetisk diamantslibning (også kaldet microdermabrasion) er en kontrolleret og skånsom mekanisk fjernelse af det øverste hudlag af epidermis (stratum corneum eller hornlaget), som primært består af døde hudceller. Det er således en moderne, effektiv metode til intensiv eksfoliering af huden.

LÆS MERE

GRATIS forundersøgelse

På alle behandlinger

Selvom vi tilbyder få intensive behandlinger, kan det stadig være svært at vælge den behandling der passer bedst til dig og din hud.

Derfor tilbyder vi alle klienter en en GRATIS forundersøgelse.

LÆS MERE

Face Mapping ©

Hudanalyse

Face Mapping® er Dermalogicas unikke hudanalyse, som er tilgængelig hos. Med Face Mapping® får du en indsigt i din hud samt vejledning i, hvordan dit hjemmeplejesystem bør se ud for at sikre dig sund hud.

Mange vælger at gå efter en dejlig duft, lækker emballage eller anbefalinger fra veninder, når de skal vælge renseprodukt eller fugtcreme – men hvad med at vælge dine hudplejeprodukter ud fra konkrete fakta om din egen hudtilstand?

LÆS MERE

Pro Power Peel

Ansigtsbehandling

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker den mest effektive behandling

Pro Power Peel er vores absolut mest effektive ansigtsbehandling og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne.

Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre sammen med apparater for at trænge dybere i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet.

LÆS MERE

Fire & Ice

Ansigtsbehandling

Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.

Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker.

Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.

LÆS MERE

Foaming Enzyme

Ansigtsbehandling

Det kraftfulde, men beroligende Foaming Enzyme Masque System kombinerer papaya- (papain) og ananas- (bromelain) enzymer med en kraftig glykolsyre.

Denne professionelle behandling danner en behagelig skum, mens de bioaktive ingredienser eksfolierer og dybderenser porerne, hvilket efterlader en peelet, sund og strålende teint.

LÆS MERE

Hårfjerning

Sukker & voks

Vores mål er at gøre din voksbehandling så nænsom og effektiv som muligt.

Vi anvender en varm sukkervoks, som afrives uden strips.

LÆS MERE

Bryn & Vipper

Velrettede bryn og flotte vipper kan have en unik betydning for dit ansigts udtryk.

Alle vores behandlinger med bryn og vipper, kan bookes selvstændigt eller som tilvalg til din ansigtsbehandling. Ved tilvalg, vælges dette via vores online booking.

LÆS MERE

Massage

Tag plads på briksen og nyd en afstressende massage til rolig musik, med fokus på dig og din velvære.

Vores ansigts- eller håndmassage, tager udgangspunkt i dine musklers tilstand. Vi har vi fokus på de områder, du ønsker at arbejde med. Fx. Anti-age, kæbemuskler, tindinger eller blot hele ansigtet.

LÆS MERE