Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse.

Vi inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det vi observerer kortlægges din hudtype og hudtilstand.

På baggrund af din hudanalyse, sammensætter vi den rette ansigtsbehandling, der unikt passer til din hud og dens behov.

Med en ansigtsbehandling hos by Krogh | Skincare, vil du opleve, at din hud bliver værdsat og forkælet. Behandlingen er dit frirum for velvære.

Ved jævnlige behandlinger, som suppleres af daglig hjemmepleje, forbedrer du fine linjer, urenheder, tørhed og pigmenter.

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger nedenfor.

Behandlinger

Kosmetisk Diamantslibning
inkl. Pro Skin 60 (90 min.) kr. 895,-

Få hurtige resultater med vores unikke kosmetiske diamantslibning. Behandlingen giver huden øjeblikkelig glød, opstrammer rynker, renser uren hud, hjælper på solskadet hud, aktiverer blodomløbet og mindsker strækmærker.

Kosmetisk diamantslibning (også kaldet microdermabrasion) er en kontrolleret og skånsom mekanisk fjernelse af det øverste hudlag af epidermis (stratum corneum eller hornlaget), som primært består af døde hudceller. Det er således en moderne, effektiv metode til intensiv eksfoliering af huden.

Ved at fjerne det øverste cellelag på en kontrolleret måde, aktiveres det basale cellelag til at danne nye, friske og fuldt funktionelle hudceller. Disse nye celler vandre derefter op til hudens overfladen, og gradvist erstattes det cellemateriale, der er blevet fjernet. Når det anvendes som led i et behandlingsforløb, fremmer kosmetisk microdermabrasion hudens cellefornyelsen og dermed bliver tætheden og strukturen af hudens dermis og epidermis forbedret.

Behandlingen kan udføres på alle hudtyper, er smertefri og giver ingen bivirkninger.

Bestil tid til Kosmetisk Diamantslibning her
ProSkin 60 (60 min.) kr. 595,-

ProSkin 60 er mere end en helt almindelig, standard ansigtsbehandling.

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – og løser dine hudproblemer.

ProSkin 60 er revolutionerede, da den sammensættes af kosmetologen på alle trin på baggrund dit konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

Du vil opleve hvordan din hud bliver værdsat og plejet med udgangspunkt i din livsstil og de ønsker du har for din hud. Derudover får du en fuld sanseoplevelse, hvor der er tid til at hvile og slappe af.

Alle behandlinger starter med Dermalogicas Dobbelt Afrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af fire nøglemoduler (f.eks. eksfoliering, maske, udrensning, ansigtsmassage i aromatiske olier), efter kosmetologens vurdering og en behandlingsmetode iht. dine behov og ønsker. Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund Dermalogica glød.

Efterfølgende får du en grundig vejledning i de produkter, der er aktuel for din hud inkl. din personlige Skin Fitness Plan.

Book ProSkin 60 her
ProSkin 30 (30 min.) kr. 395,-

Proskin 30 er en personlig, 30-minutters behandling, der tager fat på dit primære hudproblem inden for et overskueligt tidsrum.

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – blot på kortere tid! Eller som forsøger at gøre noget ved et specielt problem (f.eks. mellem ProSkin 60 behandlingerne).

Alle behandlinger starter med Dermalogicas Dobbelt Afrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af et nøglemodul efter kosmetologens vurdering og en behandlingsmetode iht. dit behov og ønsker.

Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund Dermalogica glød.

Du får en effektiv løsning og vejledning i produkter til din hjemmebehandling (inkl. din personlige Skin Fitness Plan), der bevarer de gode resultater.

Book ProSkin 30 her
Pro Power Peel 60 (60 min.) kr. 995,-

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker den mest effektive behandling

Pro Power Peel er vores absolut mest effektive ansigtsbehandling og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne.

Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre sammen med apparater for at trænge dybere i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet.

Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling.

Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke som sådan en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage.

Book Pro Power Peel 60 her
Pro Power Peel 30 (30 min.) kr. 545,-

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandlingen, som vi ofte anbefaler til mindre “touch up” behandling mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne.

Vi benytter også her Dermalogicas med aktive frugtsyre, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, acne eller ældningstegn.

Book Pro Power Peel 30 her
Face Mapping (30 min.) kr. 295,-

Ved køb af Dermalogica produkter for 500,- eller mere er Face Mapping® gratis.

Face Mapping® hudanalyse, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Din kosmetolog inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det kosmetologen observerer kortlægges din hudtype og hudtilstand. Herefter kan I i fællesskab skræddersy din Skin Fitness Plan med de hudplejeprodukter kosmetologen anbefaler til din hud.

Din kosmetolog kan også anbefale dig, hvilken professionel ansigtsbehandling, der passer til din huds aktuelle behov, så du opnår de resultater, du ønsker.

Vi tilbyder og anbefaler, at du efter 3-4 uger kommer ind på klinikken til et GRATIS produkttjek, som opfølgning på din FaceMapping®

Bestil Face Mapping her
Fire & Ice by iS CLINICAL (30 min.) kr. 499,-

Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.

Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfoliserer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter.

Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera og flere ekstrakter.

Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.

Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.

Bestil Fire & Ice her

Lægeeksamineret kosmetolog

Hos by Krogh kommer du i trygge hænder hos en lægeeksamineret kosmetolog.

Du vil opleve, at vi er eksperter i hudpleje og i at give dig den bedste behandling og vejledning.